Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 schaaltjes varkenskatenhaas à ca. 230 g
- 1 ui
- 1 appel
- 2 eetlepels boter of margarine
- 1 zak wijnzuurkool 520 g
- 1 pak aardappelpuree à la minute 180 g
Instructies
- Varkenshaas na elkaar bereiden in de magnetron, volgens gebruiksaanwijzing.
- Ui pellen en snipperen.
- Appel wassen, in parten snijden en klokhuis verwijderen.
- Appel in stukjes snijden.
- In braadpan boter verhitten en appel en ui ca. 3 minuten bakken.
- Zuurkool laten uitlekken, toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen.
- Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing.
- Zuurkool over vier borden verdelen.
- Aardappelpuree erop scheppen.
- Varkenshaas in plakken snijden en erop leggen.
- Garneren met groente en kruidenboter (uit schalen).