Halveer de focaccia en besmeer de snijvlakken met kaassaus.
Leg de uiringen op de kaassaus en bak het brood 6 minuten in de oven.
Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie en bak de Quornfilets aan beide kanten gedurende 8 minuten.
Klop de rest van de olijfolie samen met rode-wijnazijn, zout en peper tot een dressing.
Haal het brood uit de oven.
Beleg de onderste helft met wat rucola slamelange, helft van de plakjes tomaat en de gebakken Quornfilets.
Leg de bovenste broodhelft erop.
Meng de rest van de rucola slamelange en tomaten met de dressing.
Snijd de burger schuin doormidden en serveer met de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij de hartige kaassaus en de Quornfilets, en vormt een mooie aanvulling op de smaak van de focaccia.