Vegetarische Groentenburrito's met Ananassalsa

Verras het hele gezin met deze snelle en smakelijke vegetarische groentenburrito's, geserveerd met een frisse ananassalsa. In slechts 20 minuten klaar!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 verpakkingen Aviko Easy Veggie Roasted Corn elk 450 g
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 eetlepels burritokruidenmix
  • 100 g verse ananasblokjes
  • 1 takje munt fijngehakt
  • 300 g milde salsa uit een potje
  • 8 tortilla wraps naturel
  • 150 g fijngesneden ijsbergsla

Instructies

  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de Easy Veggie Roasted Corn toe en bak gedurende 9 minuten, schep regelmatig om.
  • Voeg na 5 minuten de burritokruidenmix toe en roer goed door.
  • Snijd de ananasblokjes in kleinere stukjes en hak de munt fijn.
  • Meng de milde salsa in een schaaltje met de ananasstukjes en fijngehakte munt.
  • Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bestrooi de warme wraps met de fijngesneden ijsbergsla.
  • Schep de gebakken groentenmix op de wraps en rol ze op.
  • Serveer de burrito's met de frisse ananassalsa als dip of topping.

Notities / Tips / Wijnadvies

Combineer met een frisse, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc, of een verfrissende limoenlimonade.

Voedingswaarden

Calories: 400 kcal | koolhydraten: 55 g | Protein: 12 g | Vet: 12 g | Zout: 1.8 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vleesvervangers / Wraps
Land van herkomst Mexico
Geschikt voor Dieët: Veganistisch
Feestdagen etc Picknick