Vegetarische roerbak met peultjes en champignons

Vegetarische roerbak met peultjes en champignons

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel wokolie Conimex
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 125 g peultjes schoongemaakt
  • 350 g vegetarische roerbakstukjes
  • 400 g champignons in vieren
  • eetlepel ketjap asin
  • ½ theelepel sambal
  • deciliter tuinkruidenbouillon van een tablet
  • peper
  • zout
  • eetlepel maïzena

Instructies

  • Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 3 minuten.
  • Voeg de peultjes en de roerbakstukjes toe en bak alles al omscheppend 5 minuten op een hoog vuur.
  • Schep de champignons erdoor en bak ze al omscheppend bruin.
  • Voeg de ketjap, de sambal, de bouillon en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook.
  • Bind het vocht met de, met water losgeroerde, maïzena. Lekker met zilvervliesrijst.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies;
WG Mosel-Saar-Ruwer Riesling rosé
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch