Vegetarische roerbakschotel 2

Vegetarische roerbakschotel 2

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 500 g vegetarisch gehakt
  • 250 g champignons in kwarten
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 bosui in ringetjes
  • 100 g peultjes
  • 1 courgette in blokjes
  • 125 ml crème fraîche of kokoscrème
  • 1 lepele Indiase rode currypasta Patak's
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 scheutje ketjap
  • 1 teentje knoflook geperst

Instructies

  • Bak het gehakt in een koekenpan rul met de kerriepoeder en gemberpoeder.
  • Voeg als het gehakt bruin is ook wat ketjap toe.
  • Fruit in een wok de knoflook en bak de groenten een paar minuten mee.
  • Voeg het gehakt en de curry toe en roerbak nog 1 minuut.
  • Voeg de kokoscrème of room toe en meng het geheel tot de saus warm is.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch