Vegetarische roerbakschotel 2
Equipment
Ingrediënten
- 500 g vegetarisch gehakt
- 250 g champignons in kwarten
- 1 rode paprika in stukjes
- 1 bosui in ringetjes
- 100 g peultjes
- 1 courgette in blokjes
- 125 ml crème fraîche of kokoscrème
- 1 lepele Indiase rode currypasta Patak's
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 scheutje ketjap
- 1 teentje knoflook geperst
Instructies
- Bak het gehakt in een koekenpan rul met de kerriepoeder en gemberpoeder.
- Voeg als het gehakt bruin is ook wat ketjap toe.
- Fruit in een wok de knoflook en bak de groenten een paar minuten mee.
- Voeg het gehakt en de curry toe en roerbak nog 1 minuut.
- Voeg de kokoscrème of room toe en meng het geheel tot de saus warm is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met witte rijst.