Vegetarische Tofu Nasi met Satésaus
Ingrediënten
- 400 g rijst
- 2 tl sojasaus
- 1 tl zoete chilisaus
- 1 tl gembersiroop
- 1 pakje Alpro® Soya Tofu Basis in blokjes van 2 cm
- 1 ui in blokjes van 1½ cm
- 1 wortel in blokjes van 1½ cm
- 1 prei in stukjes van 1½ cm
- 1 zakje nasi goreng kruiden
- 125 g taugé
- 400 ml satésaus
- Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Roer een marinade van sojasaus, chilisaus en gembersiroop en marineer hierin de Alpro Soya Tofu Basis.
- Verwarm een scheutje Alpro Soya Bakken & Braden in een wok.
- Bak de ui, wortel en prei tot de ui glazig is.
- Voeg de nasi goreng kruiden toe, volgens de gebruiksaanwijzing, en vervolgens de rijst en de taugé.
- Verwarm een scheutje Alpro Soya Bakken & Braden in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gemarineerde Alpro Soya Tofu Basis gedurende 4 minuten.
- Verwarm intussen de satésaus.
- Serveer de nasi met de gebakken Alpro Soya Tofu Basis en de satésaus.
Voedingswaarden
Calories: 600 kcal | koolhydraten: 80 g | Protein: 20 g | Vet: 20 g | Zout: 3 g | Sugar: 8 g