Verfijnde Espresso Macchiato
Laat deze heerlijke Italiaanse klassieker uw smaakpapillen verwennen met zijn rijke aroma en delicate balans!
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 Roma espresso van 40 ml ook lekker met Indriya from India of Volluto koffie
- 50 ml melk
- Suiker naar smaak
- Chocoladevlokken optioneel
Instructies
- Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine.
- Zet de espresso van 40 ml in het espressokopje of het waterglaasje en voeg eventueel een beetje suiker toe naar smaak.
- Voeg voorzichtig een flinke eetlepel melkschuim toe aan de koffie, waardoor het een 'gevlekte' look krijgt.
- Garneer, indien gewenst, met de chocoladevlokken.
- Serveer direct en geniet van deze verfijnde Espresso Macchiato, waarbij de combinatie van een espresso met een wolkje melk zorgt voor een intense maar subtiele smaaksensatie.
Voedingswaarden
Calories: 50 kcal | koolhydraten: 3 g | Protein: 2 g | Vet: 3 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 2 g