Verfijnde Gevulde Perziken met Frambozenroom

Verfijnde Gevulde Perziken met Frambozenroom

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 eetlepels amandelschaafsel
  • 200 ml houdbare slagroom
  • 3 eetlepels frambozenjam
  • 1 blik halve perziken op siroop 820 g

Instructies

  • Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in 2-3 minuten goudbruin en laat het afkoelen.
  • Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam.
  • Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik een beetje frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam.
  • Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voor een extra verwennerij kun je de gevulde perziken serveren met een bolletje vanille-ijs ernaast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / Fruit
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch