Verfijnde Kastanjekoffie met Slagroom
De fruitachtige, gekarameliseerde tonen van de Livanto koffie worden verheven door de slagroom en de stukjes gekonfijte kastanjes. Meer hoeft er niet gezegd te worden!
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 Livanto espresso 40 ml
- 50 ml melk
- 125 ml opgeklopte slagroom
- 1 theelepel kastanjepasta
- Stukjes gekonfijte kastanje
Instructies
- Roer voorzichtig de kastanjepasta door de opgeklopte slagroom in een kom.
- Verwarm de melk met behulp van een Aeroccino melkopschuimer of een steelpannetje en schenk de warme melk in het cappuccino-kopje.
- Zet het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso (40 ml) van de Livanto koffie.
- Top het kopje af met de opgeklopte slagroom en garneer met de stukjes gekonfijte kastanje.
- Serveer direct en geniet van deze verfijnde kastanjekoffie met slagroom!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze verfijnde kastanjekoffie met slagroom gaat goed samen met een glas dessertwijn, zoals een zoete witte wijn of een lichte rode wijn.
Voedingswaarden
Calories: 200 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 3 g | Vet: 12 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 8 g