Verfrissende Piccalilly Salade met Bonen en Cornedbeef

Verfrissende Piccalilly Salade met Bonen en Cornedbeef

Een pittige en frisse piccalilly salade, perfect voor warme dagen. Niet geschikt voor gevoelige magen.
Porties: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 75 gram gekookte basmati rijst
  • 100 gram piccalilly
  • 1 augurk fijn gesneden
  • 1 klein blikje cornedbeef fijn gemaakt
  • 1 sjalot fijn gesneden
  • 150 gram gemengde bonen
  • Plakjes tomaat voor garnering
  • Rucola voor garnering

Instructies

  • Doe de gekookte basmati rijst, piccalilly, gesneden augurk, cornedbeef, sjalot en gemengde bonen in een grote kom.
  • Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
  • Maak je bord op met plakjes tomaat en een bedje van rucola.
  • Serveer de salade gekoeld voor een verfrissende smaakbeleving.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met een droge, frisse witte wijn zoals een Pinot Grigio of een Sauvignon Blanc.

Voedingswaarden

Calories: 320 kcal | koolhydraten: 28 g | Protein: 14 g | Vet: 16 g | Zout: 2.3 mg | Sugar: 3 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Lunch / Rundvlees / Salade
Land van herkomst Nederland
Extra aanwijzing Zomer
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij
Feestdagen etc Picknick