Visburger van Albert Heijn

Visburger van Albert Heijn

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepels boter of margarine
  • 1 duopak aardappelschijfjes 700 g
  • 1 schaaltje kibbeling ca. 300 g
  • 4 zoetzure augurken
  • 4 zachte witte bolletjes
  • 6 eetlepels mosterdsaus flesje a 250 ml
  • 1 zak gemengde sla 200 g

Instructies

  • Laat de boter smelten in een braadpan.
  • Bak de aardappelschijfjes in ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin.
  • Bak de kibbeling in een koekenpan (zonder boter!) ongeveer 5 minuten.
  • Snij de augurken in plakjes.
  • Snij de bolletjes open en smeer er wat mosterdsaus op.
  • Leg op elk bolletje een beetje sla en een stuk kibbeling.
  • Leg de augurkplakjes op de vis.
  • Leg de bolletjes op een bord en schep er de gebakken aardappels naast.
  • Maak van rest van sla een lekkere salade met een slasausje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Nederland