Viscurry met pappadums

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 groene paprika's
  • 1 deciliter zonnebloemolie
  • 1 zak krielaardappels 450 g
  • 1 pakje korma currypasta 80 g
  • 1 blik gepelde tomaten 400 ml
  • 1 pak koolvisfilet diepvries, 400 g
  • 8 pappadums naturel doos à 10 stuks

Instructies

  • Uien pellen en snipperen.
  • Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
  • In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
  • Ui en aardappel 2 minuten bakken.
  • Paprika toevoegen en 1 minuten meebakken.
  • Currypasta erdoor roeren en even meebakken.
  • Tomaten en koolvis toevoegen, geheel aan de kook brengen en 15 minuten zacht laten doorkoken.
  • Af en toe voorzichtig omscheppen.
  • Intussen in koekenpan rest van olie verhitten.
  • Pappadums een voor een 2-3 seconden in hete olie frituren.
  • Met tang uit olie nemen en op keukenpapier laten uitlekken.
  • Curry met zout en peper op smaak brengen en met pappadums serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten / Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst India