Warme ham kaasragoûtbroodjes

Warme ham kaasragoûtbroodjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ zakje bechamelsaus à 50 g
  • dl melk
  • ½ duopakje hamreepjes à ca. 200 g
  • 500 g geraspte belegen kaas
  • 4 sneetjes wit-casinobrood
  • 2 eetlepels paneermeel

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Béchamelsaus met melk volgens gebruiksaanwijzing Bereiden: .
  • Hamreepjes en geraspte kaas erdoor roeren.
  • Ragoût over sneetjes brood verdelen en bestrooien met paneermeel.
  • Broodjes ca. 10 cm onder hete grill in ca. 3 minuten laten kleuren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Warm serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Varkensvlees
Land van herkomst Nederland
Jaargetijde: Snel te maken