Witlof met kaassaus

Witlof met kaassaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 struikjes witlof
  • 1 pot 4 fromaggisaus 260 gr., grand'Italia
  • 25 gram boter of magarine
  • 1 schaaltje vegetarische balletjes 210 gr., tivall
  • 1 pak aardappelpuree a la minute 180 gr., 3 zakjes
  • 30 gram peterselie verse

Instructies

  • Witlof schoonmaken kern verwijderen en struikjes halveren.
  • In pan witlof in ca. 8 min. beetgaar koken.
  • In koekenpan boter verhitten en balletjes in ca. 5 min. gaar bakken.
  • Intussen puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Saus verwarmen.
  • Peterselie fijnknippen.
  • Witlof op vierborden verdelen, saus erover schenken en bestrooien met peterselie.
  • Serveren met puree en balletjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch