Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 potten witte bonen à ca. 370 g
- 1 rode ui
- 1 schaaltje varkensvlees reepjes ca. 400 g
- 1 eetlepel zeezout fijn
- 1 eetlepel boter of margarine
- 1 zak gemengde friséesla 200 g
- 1 pot vinaigrette sladressing 100 g
- 100 g groene olijven met knoflook potje
Instructies
- Bonen laten uitlekken.
- Ui pellen en in ringen snijden.
- Varkensvleesreepjes bestrooien met peper en ruim zeezout.
- In koekenpan boter verhitten.
- Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 5 minuten krokant en gaar bakken.
- Sla over vier borden verdelen.
- Ui en witte bonen erover verdelen.
- Helft van dressing erover sprenkelen.
- Vleesreepjes op salade leggen.
- Rest van dressing erover sprenkelen.
- Garneren met olijven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met grof volkorenbrood.