Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Rechthoekige vorm
- Au bain-marie pan of een hittebestendige kom en een pan
- mes
Ingrediënten
- 200 g witte chocolade
- 1 eetlepel kirsch
- 125 g mascarpone
- 75 g kersen uit blik of pot uitgelekt
Instructies
- Smelt de witte chocolade au bain-marie met de kirsch.
- Haal de pan van het vuur en schep voorzichtig de mascarpone en uitgelekte kersen door de gesmolten chocolade.
- Giet het mengsel in een rechthoekige vorm en laat het minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
- Snijd het mengsel in blokjes vóór het serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een glas dessertwijn zoals een Moscato d'Asti.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 5 g | Vet: 22 g | Zout: 0.2 mg | Sugar: 28 g