Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediƫnten
Instructies
- Snij het varkensvlees in kleine blokjes.
- Doe het in een kom met de sojasaus, laurier, korianderbolletjes en een mespunt gemberpoeder.
- Dek af en laat een paar uur - of beter nog een nacht - marineren.
- Snij de gepelde ui in ringen.
- Snipper de lente-uitjes fijn.
- Spoel de sojascheuten onder de koudwaterkraan.
- Blancheer de peultjes of de boontjes 2 minuten in gezouten water.
- Snij de champignons in plakjes.
- Verdeel de broccoli in roosjes.
- Snij de paksoi in reepjes.
- Roerbak het vlees en de ui 3 minuten in sesamolie.
- Doe er de peultjes (of boontjes), de champignons en de broccoli bij.
- Roerbak 2 minuten.
- Voeg de paksoi en de sojascheuten toe en roerbak 2 minuten.
- Doe er de lente-uitjes bij en roerbak 1 minuut.
- Kruid naar smaak bij met peper.
- Werk af met een theelepel oestersaus en een likje gemberolie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Werk af met een theelepel oestersaus en een likje gemberolie.
Serveer met rijst.
Serveer met rijst.