Wok roll met zoetzure vleesreepjes, maïs en tomaat

Wok roll met zoetzure vleesreepjes, maïs en tomaat

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 blik maïskorrels
  • 3 grote vleestomaten
  • 1 kleine komkommer
  • Conimex Wok Olie
  • 300 g vleesreepjes
  • Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour
  • 1 pak Conimex Wok Rolls
  • Conimex Gebakken Uitjes

Instructies

  • Laat de maïskorrels uitlekken.
  • Was en snijd de tomaten in kleine stukjes.
  • Was en snijd de komkommer in halve plakjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.
  • Schep de maïskorrels en de tomatenblokjes erdoor en roerbak nog 2 minuten.
  • Voeg 6 eetlepels woksaus toe.
  • Wok nog 1 minuut.
  • Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Leg op elke wok roll wat van het vleesmengsel en wat plakjes komkommer.
  • Rol ze op, leg ze op 3 borden en bestrooi royaal met gebakken uitjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip: Knapperige Conimex Kroepoek Naturel is altijd lekker!
Variatietip: Beleg de Wok Roll eerst met wat blaadjes sla en vul ze. Voor wie van een beetje pittig houdt: wok een halve eetlepel Sambal Oelek mee met de vleesreepjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vlees
Land van herkomst Oosters