Wok roll met zoetzure vleesreepjes, maïs en tomaat
Equipment
Ingrediënten
- 1 blik maïskorrels
- 3 grote vleestomaten
- 1 kleine komkommer
- Conimex Wok Olie
- 300 g vleesreepjes
- Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour
- 1 pak Conimex Wok Rolls
- Conimex Gebakken Uitjes
Instructies
- Laat de maïskorrels uitlekken.
- Was en snijd de tomaten in kleine stukjes.
- Was en snijd de komkommer in halve plakjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.
- Schep de maïskorrels en de tomatenblokjes erdoor en roerbak nog 2 minuten.
- Voeg 6 eetlepels woksaus toe.
- Wok nog 1 minuut.
- Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
- Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
- Leg op elke wok roll wat van het vleesmengsel en wat plakjes komkommer.
- Rol ze op, leg ze op 3 borden en bestrooi royaal met gebakken uitjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Knapperige Conimex Kroepoek Naturel is altijd lekker!
Variatietip: Beleg de Wok Roll eerst met wat blaadjes sla en vul ze. Voor wie van een beetje pittig houdt: wok een halve eetlepel Sambal Oelek mee met de vleesreepjes.