Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak kabeljauwfilet diepvries, 400 g
- 600 g broccoli
- 1 zak krielaardappels 600 g
- 3 eetlepels vloeibare margarine
- 1 visbouillontablet
- 3 eetlepels mosterd pot à 215 g
- 1 beker crème fraîche light, 125 ml
- 1 zakje bosuitjes 3 stuks
Instructies
- Laat de kabeljauw ontdooien (in de magnetron).
- Maak de broccoli schoon en verdeel deze in roosjes.
- Schil de steel en snijd deze in stukken.
- Verhit in een braadpan de vloeibare margarine.
- Bak de krieltjes gedurende 3 minuten.
- Voeg de broccoliroosjes, 200 ml water en het visbouillontablet toe aan de krieltjes en breng aan de kook.
- Laat het geheel afgedekt ongeveer 5 minuten koken.
- Snijd de kabeljauw in stukken.
- Roer de mosterd los met de crème fraîche en schep het door de aardappels.
- Voeg de kabeljauw toe en verwarm het geheel nog 5 minuten.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes.
- Breng de schotel op smaak met zout en peper en bestrooi met bosui.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw!