Aardappel met kaviaar
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 4 aardappels (vastkokend en bloemig)
- 1 klontje boter
- Waterkers
- Snuifje nootmuskaat
- peper (PH )
- Kaviaar (naar eigen smaak)
- 1 deciliter zure room
Bereidingswijze:
- Kook de aardappelen gaar
- Laat ze eerst opkoken en nadien verder koken op een zacht vuurtje zodat ze zeker niet openspringen
- Spoel ze onder koud water
- Snij er een hoedje af en haal de aardappel leeg met een koffielepel
- Plet de aardappel in een pannetje en voeg de boter, de PH peper en de nootmuskaat toe
- Vul de aardappel terug op met het smeuïge mengsel
- Neem een bord en leg een bedje van waterkers
- Presenteer daar de gevulde aardappel op
- Schep de kaviaar er bovenop en giet de zure room erover
- Werk af met PH peper
Tips
Tips 1. Kook de aardappelen ipv te garen in de oven 2. Gebruik de juiste aardappelen 3. Gebruik geen bieslook 4. De zure room er bovenop scheppen, niet met de aardappel mengen
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept