Aardappel roerbakschotel

Aardappel roerbakschotel

Recept categorie(ën) Gevogelte, Groenten, Kalkoen, Roerbakken / Wokken
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Astrid Veltman
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken van 3 x 3 cm.
  • Maak de kool schoon, snijd hem in repen, was ze en laat ze uitlekken.
  • Snijd de kalkoenfilet in repen.
  • Verhit in de wok 2 eetlepels olie en roerbak de kalkoen in ± 4 minuten gaar.
  • Voeg de kool toe en roerbak ± 3 minuten.
  • Bestrooi met peper en zout.
  • Schep de kalkoen met de kool met de schuimspaan uit de wok en houd ze onder aluminiumfolie warm.
  • Voeg de rest van de olie aan het achtergebleven bakvet toe en roerbak de aardappel met de kerrie ± 5 minuten.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat de aardappelen op laag vuur in ± 15 minuten gaar worden.
  • Voeg de kalkoen en de kool aan het aardappelmengsel toe en laat de roerbakschotel door en door warm worden.
  • Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met de seroendeng.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept