Aardappelen met ham in schelpen

Aardappelschelpen met Ham

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram koude aardappels
  • Melk
  • Nootmuskaat
  • 150 gram ham
  • 15 g boter klontjes
  • 25 g Parmezaanse kaas

Instructies

  • Prak de koude aardappels fijn en meng ze met melk en nootmuskaat tot een smeuïge puree.
  • Snijd de ham in blokjes en roer deze door de aardappelpuree.
  • Smeer dunne laagjes boter op de schelpen en vul ze met het aardappel-hammengsel.
  • Bestrooi de gevulde schelpen met Parmezaanse kaas en leg er klontjes boter bovenop.
  • Plaats de schelpen in de oven en laat ze ongeveer 5 minuten lichtbruin worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Als je een mooie foto van dit recept hebt gemaakt, stuur hem dan naar mij op!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Kaas / Varkensvlees / Vlees / Voorgerechten