Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
hoeveelheden naar eigen wens, afhankelijk van de ovenschotel:
- Aardappels in schijfjes van ½ cm
- 600 g gehakt of meer
- Verse tomaten
- Groenten naar eigen smaak zoals ui, paprika, prei, enz.
- Bouillon
Instructies
- Bedek de bodem van een vuurvaste ovenschotel met de helft van de aardappelschijven.
- Strooi er licht zout over.
- Leg vervolgens een laag verse tomaten en eventuele andere groenten naar keuze.
- Daarna een dikke laag gehakt van ongeveer 4 cm.
- Opnieuw een laag tomaten en sluit af met een laag aardappelschijven.
- Voeg opnieuw een snufje zout toe.
- Druk alles goed aan en giet bouillon over het geheel tot alles net onderstaat.
- Plaats het deksel op de ovenschotel en zet het geheel in een voorverwarmde oven op 175°C.
- De aardappelgoulash is klaar wanneer de aardappelen gaar zijn.
- De bereidingstijd is afhankelijk van de hoeveelheid.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze smakelijke aardappelgoulash direct uit de oven. Geniet van de heerlijke combinatie van aardappelen, gehakt en groenten in een smaakvolle bouillon!