Aardappelpuree met maïs en gegrilde hotdog

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 g worteltjes geschrapt
  • zout
  • 1 blik Unox Hotdogs uitgelekt
  • 2 zakjes aardappelpuree à la minute Maggi
  • 1 blik korrelmaïs à 300 g uitgelekt
  • tomatenketchup

Instructies

  • Kook de worteltjes met zout naar smaak in weinig water net gaar.
  • Dep de hotdogs met keukenpapier droog en leg ze op een rooster onder de hete grill.
  • Rooster ze in ± 5 minuten en keer ze tussentijds eenmaal.
  • Breng ½ l water aan de kook.
  • Neem de pan van het vuur en roer er de inhoud van de pakjes pureemix met een garde door.
  • Roer de maïs erdoor en verwarm alles kort door.
  • Giet de worteltjes af en serveer de hotdogs met de puree, de worteltjes en de ketchup.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vlees