Aardappelsalade met gerookte kip en korianderdressing

AllerHande december 2003
Recept categorieënBarbecue / Bijgerecht / Gevogelte / Kip / Noten / Salade / Voorgerechten
Land van herkomstNederland
Porties4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Aardappels schoonboenen en ongeschild in bodem water met zout in 20 minuten gaarkoken.
  • Afgieten en iets laten afkoelen.
  • In kom crème fraîche, mayonaise, 3 eetlepels citroensap, citroenrasp, mosterd, knoflook en
  • koriander tot romige dressing kloppen.
  • Op smaak brengen met zout, peper en suiker.
  • Aardappels in plakken snijden en terugdoen in pan.
  • Voorzichtig omscheppen met dressing en salade minstens 1 uur op koele plek laten staan,
  • zodat smaak zich kan ontwikkelen.
  • Grote schaal bekleden met rucola.
  • Aardappelsalade erop scheppen.
  • Kipfilet schuin in plakken snijden en rangschikken op salade.
  • Pistachenoten erover strooien.