Aardappelsalade met peultjes en zalm

Aardappelsalade met peultjes en zalm

Recept categorieën Salade, Vis, Zalm
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Jumbo
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

voor de dressing:

Bereidingswijze:

  • Haal de peultjes af en kook ze 4 minuten.
  • Giet ze af en spoel er koud water over.
  • Kook de aardappelen 5 minuten of tot ze beetgaar zijn.
  • Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
  • Schep peultjes, aardappel, zalm en gedroogde tomaten, in stukjes gesneden, luchtig door elkaar.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade.

Tips

Serveer er ciabatta bij, eventueel besmeerd met pesto.

Variatietip:

In plaats van zalm is rauwe ham of tonijn naturel (blik) ook heel lekker.

Wijnadvies:

Pinot Blanc uit de Elzas, witte Bordeaux, witte Bergerac of een Entre-Deux-Mers.
Schenk deze wijnen bij 9 tot 11ºC.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept