Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak koolvisfilet diepvries, 4 x 100 g
- 350 g aardappels Biologisch, zak à 1 kg
- 2 uien
- 5 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 zak soepgroente
- 1200 ml visbouillon van tablet
- ½ zakje peterselie à 30 g
Instructies
- Vis volgens gebruiksaanwijzing in magnetron ontdooien.
- Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden.
- Uien pellen en snipperen.
- In soeppan olie verhitten en uien met soepgroenten 3 minuten fruiten.
- Aardappel toevoegen en 2 minuten meebakken.
- Bouillon erbij schenken en aan de kook brengen.
- Soep 15 minuten laten koken.
- Peterselie fijnknippen.
- Vis in blokjes snijden en laatste 5 minuten meekoken.
- Soep op smaak brengen met zout en peper.
- Soep met peterselie bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met bruin brood.