Aardbeien Mascarpone met kletskoppen
Mijn Jumbo nr. 5, 2009
Ingrediënten
- 8 kletskoppen
- 4 blaadjes basilicum of munt
- 50 ml slagroom
- 1 pakje vanillesuiker
- 250 g aardbeien
- 200 g mascarpone
Instructies
- Roer de mascarpone, slagroom en vanillesuiker goed door elkaar.
- Neem 50 g aardbeien, prak ze met een vork en schep ze door de mascarpone.
- Houd acht aardbeien achter voor de garnering en snijd de rest van de aardbeien in plakjes.
- Leg op elk bordje een kletskop.
- Verdeel er wat mascarpone over en vervolgens enkele plakjes aardbei, gevolgd door nog wat mascarpone.
- Dek het geheel af met een tweede kletskop.
- Leg naast elk toetje twee aardbeien en een blaadje munt of basilicum als garnering.
Voedingswaarden
Calories: 301 kcal | koolhydraten: 11 g | Protein: 8 g | Vet: 25 g