Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 600 g aardbeien
- 2 eetlepel suiker
- 200 g yoghurt
- 200 g mascarpone
- 1 limoentje
- 2 eetlepels honing vloeibaar
- 8 eetlepels poedersuiker
Instructies
- Was de aardbei en verwijder de kroontjes.
- Snijd 200 g van de aardbeien in kleine stukjes en breng deze met de suiker en twee borrelglaasjes water aan de kook.
- Pureer het geheel met behulp van een staafmixer en laat het mengsel afkoelen.
- Roer de mascarpone samen met de yoghurt los.
- Was de limoen en rasp de schil in reepjes.
- Knijp iets van het limoensap uit boven het yoghurtmengsel, voeg de honing toe en roer goed door.
- Roer het aardbeienmengsel door het yoghurtmengsel en lepel dit op koude borden.
- Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en rangschik deze op de massa.
- Strooi de reepjes limoen over het gerecht en bestrooi het geheel met poedersuiker