Aardbeiensoep 2
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 800 g aardbeien
- 1 snuifje kaneel
- 2 eetlepel(s) poedersuiker
- 1 dl fruitige witte wijn
- 8 blaadjes munt
Bereidingswijze:
- De steeltjes en kroontjes van de aardbeien halen.
- De vruchten schoonspoelen en drogen met keukenpapier.
- De aardbeien in stukken snijden en kort aan de kook brengen met een snuifje kaneel.
- De aardbeien pureren en de puree door een fijne zeef wrijven.
- Poedersuiker en witte wijn bij de fruitmousse doen.
- De soep laten afkoelen en in de koelkast zetten.
- Voor het opdienen versieren met blaadjes munt.
Tips
Deze soep kan op een warme dag als fris voorgerecht of als zomers nagerecht geserveerd worden.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept