Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 450 gram rundergehakt
- 1 theelepel knoflook fijngehakte
- 1 theelepel zout
- 1 rode paprika of groene paprika in stukjes
- 1 theelepel zwarte peper
- 1 ui middelgrote fijngesneden
- ¼ liter water
- 1 theelepel koriander gemalen
- 2 pakjes fyllodeeg
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak 450 gr rundergehakt op middelhoog vuur in een middelgrote braadpan bruin.
- Voeg er 1 theelepel fijngehakte knoflook, 1 theelepel zout, 1 rode of groene paprika in stukjes, 1 theelepel zwarte peper, 1 middelgrote fijngesneden ui, 1/4 liter water en 1 theelepel gemalen koriander bij en laat dit koken tot het water is verdampt.
- Laat in ± 20 minuten 2 pakjes fyllodeeg ontdooien en snijd de plakjes in vierkantjes van ± 5 x 5 cm.
- Leg op het midden van elk vierkantje 1 theelepel van het gehaktmengsel, vouw het deeg tot een driehoekje en druk de randen op elkaar.
- Bak ze in 20-25 minuten op een grote bakplaat in de oven lichtbruin