Aloo samosa

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 16 samosa's
  • 250 gram aardappels
  • 250 gram bloemkool
  • 1 eetlepel boter hete
  • 1 theelepel mosterdzaad
  • 100 gram doperwten diepvries
  • 2 groene pepers fijngesneden zonder zaadjes
  • zout
  • 1 theelepel garam masala
  • 2 theelepel koriander

Instructies

  • Groentevulling voor 16 samosa's
  • Kook 250 gr aardappels en 250 gr bloemkool ± 5 minuten.
  • Bak in 1 eetlepel hete boter 1 theelepel mosterdzaad ± 3 minuten zachtjes.
  • Schep er de aardappel, bloemkool, 100 gr diepvriesdoperwten, 2 fijngesneden groene pepers (zonder zaadjes) en zout door.
  • Smoor het geheel afgedekt nog ± 8 minuten op matig vuur en prak het grof.
  • Roer er 1 theelepel garam masala en 2 theelepels koriander door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Warme hapjes
Land van herkomst India