Aloo samosa
Ingrediënten
- 16 samosa's
- 250 gram aardappels
- 250 gram bloemkool
- 1 eetlepel boter hete
- 1 theelepel mosterdzaad
- 100 gram doperwten diepvries
- 2 groene pepers fijngesneden zonder zaadjes
- zout
- 1 theelepel garam masala
- 2 theelepel koriander
Instructies
- Groentevulling voor 16 samosa's
- Kook 250 gr aardappels en 250 gr bloemkool ± 5 minuten.
- Bak in 1 eetlepel hete boter 1 theelepel mosterdzaad ± 3 minuten zachtjes.
- Schep er de aardappel, bloemkool, 100 gr diepvriesdoperwten, 2 fijngesneden groene pepers (zonder zaadjes) en zout door.
- Smoor het geheel afgedekt nog ± 8 minuten op matig vuur en prak het grof.
- Roer er 1 theelepel garam masala en 2 theelepels koriander door.