Alu kauli ko tarkari

Alu kauli ko tarkari

Bloemkool en aardappel curry
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ bloemkool in roosjes
  • 2 aardappels geschild, 5 minuten gekookt en in blokjes
  • 100 GRAM doperwten
  • 2 TEENTJES knoflook uitgeperst
  • 2 groene pepers gehakt
  • STUKJE gemberwortel geraspt
  • ½ theelepel koenjit GEELWORTEL
  • ½ THEELEPEL komijnzaadjes
  • ½ THEELEPEL garam masala
  • groene koriander geknipt

Instructies

  • Fruit de komijnzaadjes twee minuten, doe de aardappels erbij en fruit nog 4 minuten.
  • Doe de rest van de ingrediënten erbij, behalve de groene koriander, en zout naar smaak, voeg 1 deciliter water toe, doe een deksel op de pan en stoof 10 minuten.
  • Bestrooi met groene koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten
Land van herkomst India / Nepal
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch