Amerikaanse mini-hamburgers

Recept categorie(ën) Barbecue, Rundvlees, Vlees
Land van herkomst America
Aantal porties: 6

Van wie is dit recept: Astrid Veltman
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Snipper de sjalotjes en verkruimel de beschuiten.
  • Meng de tartaar met de sjalot, het beschuit, de eieren, de peterselie, de tomatenketchup, de tabasco en peper en zout en vorm van dit mengsel 12 ovale hamburgertjes.
  • Bestrijk ze rondom licht met roerbakolie en rooster ze op de hete barbecue in ± 10 minuten bruin en gaar.
  • Keer ze halverwege om.

Tips

Serveeridee: Leg de hamburgertjes om mini-sesambroodjes en garneer met plakjes tomaat en augurk, reepjes ijsbergsla en een plakje kaas.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept