Amuse champignons

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 hard gekookte eieren

De vulling:

  • klein blikje zalm
  • dille
  • whiskeycocktailsaus
  • Garnering
  • 4 verse takjes dille
  • klein stukje gerookte zalm

Instructies

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  • Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit.
  • Meng de ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.

Bereidingswijze

  • Vul de champignons met de hammassa.
  • Zet de champignons in een ovenschaal.
  • Giet een laagje bouillon in de ovenschaal anders worden de champignons erg droog.
  • Bestrooi de champignons met de geraspte kaas.
  • Zet ze in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze plm. 20 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
  • Garneer de champignons met een blaadje peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Varkensvlees / Vlees / Voorgerechten
Land van herkomst Nederland