Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Kook de aardappels volgens de gebruiksaanwijzing.
- Hak de cashewnoten grof.
- Snipper de paprika.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak de tartaartjes rondom bruin en gaar.
- In een droge wok de spekjes 1 minuut op een hoog vuur bakken.
- Voeg de olie toe en verhit de olie.
- Doe de parika bij de spekjes en roerbak 5 minuten.
- Voeg de andijvie in gedeelten toe en roerbakken tot de andijvie geslonken is.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Haal de tartaartjes uit de pan en hou ze warm.
- Schenk 2 kopjes water bij het bakvet van de tartaartjes en roer de aanbaksels los.
- Verdeel de aardappels, tartaartjes en jus over 4 borden.
- Schep de andijvie ernaast en bestrooi met de cashewnoten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: León Marzot Tempranillo