Andijviestampot met shoarmareepjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • kg aardappels
  • 500 g gesneden andijvie
  • 400 g shoarma reepjes
  • 2 uien
  • 125 ml crème rage
  • 6 eetlepels knoflooksaus
  • zout
  • boter

Instructies

  • Aardappels schillen en in stukken snijden en wassen.
  • In 20 minuten gaar koken met wat zout.
  • Uien in ringen snijden en samen met de shoarma in 5 minuten gaar bakken.
  • Aardappels afgieten en kookvocht opvangen.
  • Aardappels in een pan met de room en eventueel wat kookvocht tot puree stampen.
  • Andijvie en shoarma mengsel erdoor mengen op smaak brengen met wat zout en peper.
  • Knoflooksaus apart serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Stamppot / Vlees
Land van herkomst Nederland