Aperitiefglaasjes met avocado en kippewit

Porties: 12 aperitiefglaasjes
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • 1 eetlepel gehakte dragon
  • 2 trostomaten
  • 100 gram kippewit
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel wittewijnazijn
  • 2 koffielepels citroensap
  • peper
  • zout

Instructies

  • Plet het vruchtvlees van de avocado fijn met een vork
  • Meng er de dragon en het citroensap onder
  • Kruid met peper en zout
  • Pel en ontpit 2 trostomaten
  • Mix tot een smeuïge coulis samen met de olijfolie en de wittewijnazijn
  • Kruid met peper en zout
  • Snij het kippewit in fijne reepjes
  • Verdeel het kippewit over de aperitiefglaasjes
  • Lepel er de avocadomous over en eindig met de tomatencoulis
  • Werk af met een blaadje dragon
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Koude Hapjes / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst België