Arabische lamssoep

Recept categorie(ën) Lamsvlees, Soep
Land van herkomst Arabisch
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Verhit de olie in een grote soeppan en fruit hierin de ui en knoflook glazi.
  • Voeg het lamsvlees toe en bak het middelhoog vuur lichtbruin.
  • Schep de tomatenpuree, abrikozen, 2 theelepels zout, saffraan en tomatenblokjes erbij en voeg 1½ l water toe.
  • Breng het geheel aan de kook en laat het 1 tot 1½ uur op laag vuur doorkooken.
  • Breng de soep op smaak met zout en peper.
  • Bestrooi voor het serveren met verse koriander.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept