Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 niet te rijpe avocado's
- 1 eetlepel azijn
- zout
- 4 eieren
- 2½ dl béchamelsaus
Instructies
- Snij de avocado's doormidden en verwijder de pit.
- Breng een pan met water aan de kook.
- Geef er wat zout bij.
- Voeg er de avocado's bij en haal ze eruit zodra het water kookt.
- Hou ze warm.
- Breng en pan met water en azijn aan de kook.
- Breek een ei in een kop en laat voorzichtig in het water glijden.
- Doe het zelfde met de andere eieren.
- Laat de eieren 3 minuten pocheren.
- Haal ze er met een schuimspaan uit.
- Dompel ze in warm water en leg ze op een servet om uit te lekken.
- Leg op elke avocadohelft een ei.
- Schenk er de warme béchamelsaus over en serveer.