Avocat à la béarnaise

avocado met béarnaisesaus & snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 niet te rijpe avocado's
  • 1 eetlepel azijn
  • zout
  • 4 eieren
  • dl béchamelsaus

Instructies

  • Snij de avocado's doormidden en verwijder de pit.
  • Breng een pan met water aan de kook.
  • Geef er wat zout bij.
  • Voeg er de avocado's bij en haal ze eruit zodra het water kookt.
  • Hou ze warm.
  • Breng en pan met water en azijn aan de kook.
  • Breek een ei in een kop en laat voorzichtig in het water glijden.
  • Doe het zelfde met de andere eieren.
  • Laat de eieren 3 minuten pocheren.
  • Haal ze er met een schuimspaan uit.
  • Dompel ze in warm water en leg ze op een servet om uit te lekken.
  • Leg op elke avocadohelft een ei.
  • Schenk er de warme béchamelsaus over en serveer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch