Biefstuk met bosuitjesjus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 15 g boter
  • 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 4 biefstukken
  • versgemalen peper
  • zout
  • 2 bosuitjes in stukjes van ± 2 cm
  • Maggi jus smaakmaker rundvlees fles 195 ml

Instructies

  • Verhit de boter met de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag.
  • Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
  • Bak de biefstukken aan beide kanten bruin en naar wens vanbinnen rood of rosé.
  • Neem ze uit de pan en laat ze afgedekt met aluminiumfolie rusten.
  • Roer 2 dl heet water door het bakvet toe en voeg de bosuitjes en Maggi jus smaakmaker naar smaak toe.
  • Breng de jus al roerende aan de kook en geef hem bij de biefstuk.
  • Lekker met gekookte aardappelen en gegratineerde witlof.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees