Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 15 g boter
- 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
- 4 biefstukken
- versgemalen peper
- zout
- 2 bosuitjes in stukjes van ± 2 cm
- Maggi jus smaakmaker rundvlees fles 195 ml
Instructies
- Verhit de boter met de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag.
- Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
- Bak de biefstukken aan beide kanten bruin en naar wens vanbinnen rood of rosé.
- Neem ze uit de pan en laat ze afgedekt met aluminiumfolie rusten.
- Roer 2 dl heet water door het bakvet toe en voeg de bosuitjes en Maggi jus smaakmaker naar smaak toe.
- Breng de jus al roerende aan de kook en geef hem bij de biefstuk.
- Lekker met gekookte aardappelen en gegratineerde witlof.