Biefstuk tomaatspiesen
Snel te maken
Ingrediënten
- 1 zak worteltjes & peultjes 350 g
- 1 pak aardappel puree met olijfolie, 450 g
- 1 schaaltje biefstuk à 2 stuks
- 1 bak cherrytomaatjes 250 g
- 2 eetlepel(s) margarine vloeibare
- 1 schaaltje kastanjechampignons gesneden 125 g
- 1 eetlepel(s) olie
Instructies
- In pan worteltjes en peultjes in 14 minuten gaarkoken.
- Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen.
- Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen.
- Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken.
- In koekenpan margarine verhitten champignons 3 minuten bakken.
- In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten.
- Prikkers aan beide kanten 1-2 minuten bakken.
- Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen.
- Met groenten en biefstukspiesen serveren.