Biefstuk tomaatspiesen

Snel te maken
Porties: 4 personen
Total time 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak worteltjes & peultjes 350 g
  • 1 pak aardappel puree met olijfolie, 450 g
  • 1 schaaltje biefstuk à 2 stuks
  • 1 bak cherrytomaatjes 250 g
  • 2 eetlepel(s) margarine vloeibare
  • 1 schaaltje kastanjechampignons gesneden 125 g
  • 1 eetlepel(s) olie

Instructies

  • In pan worteltjes en peultjes in 14 minuten gaarkoken.
  • Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen.
  • Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen.
  • Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken.
  • In koekenpan margarine verhitten champignons 3 minuten bakken.
  • In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten.
  • Prikkers aan beide kanten 1-2 minuten bakken.
  • Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen.
  • Met groenten en biefstukspiesen serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees