Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk tomaatspiesen
Snel te maken
Porties:
4
personen
Total time
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
worteltjes & peultjes
350 g
▢
1
pak
aardappel puree
met olijfolie, 450 g
▢
1
schaaltje
biefstuk
à 2 stuks
▢
1
bak
cherrytomaatjes
250 g
▢
2
eetlepel(s)
margarine
vloeibare
▢
1
schaaltje
kastanjechampignons
gesneden 125 g
▢
1
eetlepel(s)
olie
Instructies
In pan worteltjes en peultjes in 14 minuten gaarkoken.
Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen.
Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen.
Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken.
In koekenpan margarine verhitten champignons 3 minuten bakken.
In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten.
Prikkers aan beide kanten 1-2 minuten bakken.
Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen.
Met groenten en biefstukspiesen serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees