Biologische pastaschotel
Snel te maken
Ingrediënten
- 300 g volkoren penne rigate
- 1 winterwortel
- 1 ui
- 1 pak bladspinazie deelblokjes
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 schaaltjes tofu roerbak fijngekruid
- 1 beker crème fraîche
- 6 eetlepel(s) gemalen belegen kaas
Instructies
- Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Wortel schoonmaken en in blokjes snijden.
- Ui pellen en snipperen.
- Spinazie ontdooien in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten.
- Wortel en ui ca. 2 minuten bakken.
- Tofu toevoegen en in ca. 4 minuten bakken.
- Spinazie toevoegen en goed doorwarmen.
- Crème fraîche erdoor roeren.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Groentemengsel door pasta scheppen.
- Kaas erover strooien.