Boerenkoolstamppot met roomkaas en spekjes
Snel te maken
Ingrediënten
- 2 zakken gesneden boerenkool à 300 g
- ½ duopakje(s) magere spekreepjes à ca. 250 g
- 1 rookworst Gelderse, 250 g
- ½ pak aardappel puree à 270 g
- 300 ml melk
- 1 pakje verse roomkaas 100 g
- 1 eetlepel(s) mosterd
Instructies
- Boerenkool in ca. 20 minuten gaarkoken.
- Intussen in droge koekenpan spekreepjes op laag vuur zachtjes uitbakken.
- Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Puree met water en melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Roomkaas in blokjes snijden.
- Boerenkool, roomkaas en spekblokjes door puree roeren.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Stamppot serveren met rookworst en mosterd.