Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 zoute haringen
- ½ - 1 eetlepel(s) geraspte mierikswortel uit een potje
- 150 g zuivelspread light met bieslook
- 1 bosje radijs
- 1 klein donker volkoren vloerbrood
- 2-3 eetlepel(s) bieslook fijngeknipt
Instructies
- Snijd de haringen in repen van 3 cm breed.
- Meng de mierikswortel door de zuivelspread.
- Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
- Snijd 8 dikke sneden van het brood en bestrijk ze met mierikswortelspread.
- Leg op vier borden een snee brood en verdeel de radijsjes en repen haring erover.
- Strooi de bieslook erover en dek af met de laatste sneden brood met de besmeerde kant naar beneden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Vervang de mierikswortel door grove mosterd en het bieslook door dille
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal