Briouats met Geitenkaas

Porties: 6 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 bosje peterselie fijngehakt
  • 300 gram geitenkaas fijngeprakt
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 2 eitjes losgeklopt
  • het geel van 2 eitjes
  • 6 blaadje(s) filodeeg in 4 gesneden
  • zout

Instructies

  • Meng de geitenkaas met de peterselie, het paprikapoeder en een snufje zout.
  • Voeg de losgeklopte eieren toe en zet goed door elkaar.
  • Leg een stukje van de vulling op een filodeegblaadje en rol dit op.
  • Bestrijk de raakvlakken van het filodeeg met wat eigeel zodat het rolletje dichtgeplakt blijft.
  • Bak de briouats in de frituurpan mooi bruin op 180 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Warme hapjes
Land van herkomst Marokko