Broodje vegaburger met komkommersalade
Extra aanwijzing: Vegetarisch
Extra informatie: snel te maken
Ingrediënten
- 1 meergranen stokbrood Boulogne, afbak
- 4 tomaten
- 1 komkommer
- 1 ui
- 2 eetlepel(s) olie
- 2 schaaltjes Toscaanse carré à 2 stuks, Tivall
- 1 zakje ijsbergsla 200 g
- 3 eetlepel(s) slasaus fles à 500 ml
Instructies
- Oven op 220 °C voorverwarmen.
- Stokbrood in 6-8 minuten afbakken.
- Tomaten en komkommer wassen en in plakken snijden.
- Ui pellen en in ringen snijden.
- In koekenpan olie verhitten en uiringen 5 minuten fruiten.
- Uiringen uit pan nemen en carrés in 8-10 minuten gaarbakken.
- Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden en deze overdwars opensnijden.
- Beetje sla, uiringen en carrés over onderste helften verdelen.
- Met deel tomaatplakken en bovenste deel stokbrood afdekken.
- Rest van sla, tomaat en komkommer met slasaus mengen.
- Komkommersalade bij broodjes vegaburger serveren.