Bruine bonen met wortel
Aller Hande 1996
Ingrediënten
Instructies
- Hutspotgroenten en aardappelgolfjes in pan leggen.
- Bruine bonen met vocht erover verdelen.
- Bouillonpoeder erover strooien en 2 1/2 dl water erover schenken.
- Rookworst (uit verpakking) erop leggen (= Vijfschaft).
- Vijfschaft aan de kook brengen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes koken.
- Appels schillen en elke appel in 8 partjes snijden, klokhuizen verwijderen.
- Rookworst uit pan nemen, appelpartjes door Vijfschaft scheppen, rookworst weer toevoegen en gerecht in nog ca. 5 minuten zachtjes gaarkoken.
- Intussen in droge koekenpan plakjes spek knapperig bruin bakken.
- Vijfschaft afgieten boven steelpan.
- Vocht aan de kook
Voedingswaarden
Calories: 545 kcal | koolhydraten: 47 g | Protein: 22 g | Vet: 30 g